Lid worden

Lid worden: welke stappen moet ik nemen?

1. Medische fiche Vlaamse Rugbybond

Het formulier ‘medische fiche’ zit mee in het welkomstpakket, maar kan ook hier  gedownload worden. Dit formulier moet elke twee jaar door een huisarts ingevuld en afgegeven worden aan de verantwoordelijke van de ledenadministratie (Marita Leten), aan de trainer of aan de ploegverantwoordelijke.

Voor spelers ouder vanaf 35 jaar moet de medische fiche elk jaar opnieuw ingevuld worden.

2. Infofiche club

De medische fiche van de club dient om een dossier te kunnen aanleggen rond elke speler zodat we als club in geval van blessure correct en snel kunnen optreden. Dit formulier kan hier gedownload worden, maar zit ook mee in het welkomstpakket.

3. Akkoord verklaring

Bij de inschrijving in de club moet de speler, of de ouders in het geval van spelers jonger dan 18 jaar, een formulier ondertekenen waarbij ze akkoord gaan met alle voorwaarden van aansluiting bij de Vlaamse Rugbybond. Dit formulier zit mee in het infopakket, maar is ook hier te vinden. Daarnaast dienen spelers ook kennis te hebben genomen van het spelercharter.

4. Lidgeld

Het lidgeld moet bij de aansluiting bij de club betaald worden om ervoor te zorgen dat de speler verzekerd is om rugby te spelen. Het lidgeld verschilt per categorie:

Seniors: € 225
Dames (vanaf 16j): € 225
U18: € 160
U16: €160
U14: € 145
U12: €145
Rugbyschool: € 135
Multimove + U6: €100

Het lidgeld kan gestort worden op rekening BE07 7330 4485 6466 (Rugby Mechelen – KREDBEBB), met vermelding van ” Lidgeld 2018-2019 + categorie + Voornaam&Familienaam “. Het lidgeld moet betaald worden in het begin van het seizoen of op het moment van aansluiting bij de club.

Leden die zich na 1 januari aansluiten betalen 50%.

Comments are closed.